5000 Szolnok

Szapáry út 18. I.em.

Telefon

+36 30 391 3629

e-mail:

zounok.nyelviskola @gmail.com

Ügyfélszolgálat

H-P 10-12; 14-17

Egyéni nyelvtanulás

Magadnak kell eldöntened, hogy számodra ez a megfelelő
egyéni nyelvoktatás, angol, német, orosz, spanyol, francia nyelven
Mikor célszerű az egyéni nyelvoktatás mellett döntened?
  1. változó időbeosztásod van, kifejezetten fontos a rugalmasság
  2. teljes mértékben személyre szabott módszerre vágysz
  3. a saját tempódban szeretnél haladni, nem bízod mások tanulási tempójára
  4. a legrövidebb idő alatt a legtöbb belőled kihozható eredményt szeretnél elérni
  5. 100 %-ban rád irányuljon a figyelem, beszédidődet nem kell megosztani mással
  6. Csak egy készségből (írásbeli kommunikáció/olvasott szövegértés/hallott szövegértés/szóbeli kommunikáció) igényelsz fejlesztést, segítséget

+ 1 dolog: Önállóság.

Az egyéni nyelvoktatásban történő tanuláshoz fokozottan kell készülnöd az órákra, ugyanis sokkal gyorsabb tempót tudtok felvenni egy csoportos oktatáshoz képest.

És ami nagyon fontos : a tanár személyisége

Az egyéni nyelvtanulásban a tanár kiválasztásánál a szakmai felkészültség mellett lényeges, hogy olyan valaki mellett döntsünk, akivel emberileg is hatékonyan és jó hangulatban tudunk együtt dolgozni. Legyen szimpatikus és olyan egyéniség, aki inspirál a tanulásban: szigorú ha az motivál minket, vagy könnyed, laza, ha ilyen hangulatban tudunk legjobban tanulni. Nyelviskolánkban próbaóra alkalmával az ilyen egyéni igényeket is figyelembe veszük amikor tanárt választunk!

Amennyiben barátoddal, osztálytársaddal szeretnél párban nyelvet tanulni, ezt is az egyéni nyelvoktatási formába soroljuk és az időbeosztást, a képzési célt is a ti igényeiteknek megfelelően alakítjuk.

Az egyéni nyelvoktatás mellett javasoljuk, hogy hallásértésedet rendszeres gyakorlással, módszeresen fejleszd, amire angol nyelven itt találsz sok videós segédanyagot.

englishcentral

Német nyelven pedig verhetetlen a Deusche Welle oldala, ahol szintednek megfelelő videó és hanganyagok, sőt lassított napi hírek is hallgathatóak.

deutschewelle