5000 Szolnok

Szapáry út 18. I.em.

Telefon

+36 30 391 3629

e-mail:

zounok.nyelviskola @gmail.com

Ügyfélszolgálat

H-P 10-12; 14-17

Euroexam- az életrevaló nyelvvizsga

Az Euroexam nyelvvizsga széles körben elfogadott nyelvvizsga bizonyítványt ad. A vizsgaközpont legfontosabb célkitűzése, hogy a valódi nyelvtudást olyan feladatokon keresztül mérje, melyek a leghétköznapibb kommunikációs helyzeteket tükrözik. Jelenlegi formájában a vizsga összes változatára igaz, hogy a való életből ellesett nyelvhasználatot tükröző feladatokra épülnek, és így azt mérik, hogy a vizsgázó miként képes a gyakorlatban alkalmazni angol vagy német tudását, készséget.  Az Euroexam nyelvvizsga az általános nyelven tehető le angol és német nyelven B1-alapfok, B2-középfok és C1-felsőfok szinteken.

Nyelviskolánk a vizsgaközpont által meghírdetett időpontokban szervez rendszeresen nyelvvizsgát, amit helyben bonyolítunk le.

Kinek ajánljuk az Euroexam nyelvvizsgát?

Mindenkinek, aki egy teljes értékű angol vagy német nyelvvizsga bizonyítványt szeretne szerezni, ami felhasználható a felvételinél (a mindenkori pontértékeknek megfelelően), a diplomához és természetesen elfogadják álláskeresésnél is.
Ez azt jelenti, hogy az Euroexam és EuroPro a felvételitől a diplomán át a nyelvpótlékig mindenütt érvényes államilag elismert nyelvvizsgáknak számít.

Az Euroexam ezen fölül nemzetközi nyelvvizsga bizonyítványt is kiállít, ami külföldi álláspályázathoz is belépőül szolgálhat.    Mitjelent a nemzetközi nyelvvizsga bizonyítvány?

Olyan nyelvvizsgát, amit az országban, Európában – sőt, akár a tengeren túl – is ismernek és elfogadnak! Az Euroexam Magyarország vezető nemzetközi nyelvvizsgája. 

Az Euroexam Academic  vizsga pedig egy brit vagy más európai egyetem angol nyelvű képzéseire történő jelentkezés egyik alapfeltételét teljesíti. Az Euroexam International brit egyetemi akkreditációval is bír, azaz az Euroexam C1-es szintű angol bizonyítvánnyal tucatnyi brit egyetemre jelentkezhetsz, plusz akkor is előnyben leszel, ha munkát keresel a szigetországban.

A vizsgaközpont honlapján rengeteg felkészítő anyag, ill. online tréning lehetősége is szerepel.  https://www.euroexam.org/felkeszulok

Az Euroexamot ezeken felül kifejezetten azoknak a vizsgázni szándékozóknak ajánljuk, akik:

-szeretnének a vizsgán a mindennapi életben előforduló témákhoz kapcsolódó feladatokat megoldani

-szívesen szóbeliznének például a barátjukkal, barátnőjükkel, családtagjukkal vagy osztálytársukkal együtt

-örülnének, hogy viszonylag rövid idő alatt elvégezhetőek i a feladatok, hiszen mindösszesen 2 óra 15 percet vesz igénybe az olvasásértés, íráskészség és hallásértés vizsgarész

-szeretnének a vizsga teljes időtartama alatt akár egynyelvű, akár kétnyelvű nyomtatott szótárt használni

 

euroecam akkreditált angol és neémet nyelvvizsga B1, B2, C1 szinten

Az Euroexam vizsgák kiemelkedő megbízhatósága és elismert objektivitása ma már közismert, és ehhez az általános tulajdonsághoz jön még az is, hogy a vizsgák minden szinten kizárólag a valós életből ellesett nyelvhasználatot mérik. Így bemutathatod, hogyan vagy képes a gyakorlatban alkalmazni angol vagy német tudásod.

EUROEXAM NYELVVIZSGA INFORMÁCIÓK

A vizsgára online itt lehet jelentkezni:

https://www.euroexam.org/vizsgajelentkezes

A következő hónapok vizsgaidőpontjai itt találhatóak: https://www.euroexam.org/vizsgainfok

A vizsgaszabályzat:

https://www.euroexam.org/sites/default/files/media/file/file/2021/04/20/vizsgaszabalyzat_2021.04.19_barionnal.pdf

Jelenleg érvényes vizsgadíjak:

https://www.euroexam.org/vizsgainfok/nyelvvizsgadijak-vizsgahalasztas-es-lemondas-feltetelei

Gyakorláshoz mintafeladatok:

https://www.euroexam.org/felkeszulok